avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Anii de facultate Conform noii legi 360/2023, daca am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anii de facultate Conform noii legi 360/2023, daca am doar 9 ani si 3 luni stagiu ...

Conform noii legi 360/2023, daca am doar 9 ani si 3 luni stagiu contributiv, pt a insuma stagiul minim de 15 ani, se pot adauga anii de facultate sau acestia se adauga doar daca ai deja 15 ani stagiul minim? Daca se adauga, se socotesc 5 ani fix sau 4 ani si 9 luni, fara ultima vacanta de vara? Somajul de 9 luni (legea 1/1991) se mai adauga? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa stiu daca, conform noii legi a pensiilor ... MinaLumi MinaLumi Buna ziua! As dori sa stiu daca, conform noii legi a pensiilor nr. 127/ 2019 (care va intra in vigoare pe 1 sept. 2023), anii de facultate (5 ani) si perioada ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu daca, conform legii actuale sau celei care va ... MinaLumi MinaLumi As dori sa stiu daca, conform legii actuale sau celei care va fi adoptata in curand, voi beneficia de pensia sociala de 1000 lei (in prezent), in cazul in care ... (vezi toată discuția)
În legătură cu modul de aplicare a noii legi a pensiilor- ... goplanet goplanet În legătură cu modul de aplicare a noii legi a pensiilor- articolul cu stagiu deb35 ani contributivi plus 5 ani pentru pensia de limita vârstă redusa. ... (vezi toată discuția)