avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat la UMUC BUCURESTI [uzina mecanica de utilaj ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat la UMUC BUCURESTI [uzina mecanica de utilaj chimic] ...

Am lucrat la UMUC BUCURESTI [uzina mecanica de utilaj chimic] in perioada 1975-1977. Unde as putea sa obtin o adeverinta pentru perioada lucrata?.Multumesc anticipat pentru orice informatie .
Cel mai recent răspuns: DIACONU LIVIU , utilizator 10:14, 24 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Euro Insol SPRL a fost administrator judiciar al UMUC ...luati legatura si intrebati-l despre arhiva.

Contact
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult.o sa incerc.Daca nu ma descurc ma puteti ajuta?[contra cost desigur]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de o adeverinta pentru pensie. am lucrat ... lauramolly lauramolly Buna ziua, Am nevoie de o adeverinta pentru pensie. Am lucrat in prioada 29.08.1988-16.10.1990 ca sudor la Intreprinderea Mecanica de Utilaje Chimic ... (vezi toată discuția)
Arhivele institutiilor de stat 1970-1980 mitachealina mitachealina Buna ziua, Ma poate indruma cineva spre institutia unde as putea gasi arhiva de la Uzina \"Vulcan\" Bucuresti, Grup Santiere Montaj Cazane pentru perioada ... (vezi toată discuția)