avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am nevoie de o adeverinta pentru pensie. Am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am nevoie de o adeverinta pentru pensie. Am lucrat ...

Buna ziua,
Am nevoie de o adeverinta pentru pensie. Am lucrat in prioada 29.08.1988-16.10.1990 ca sudor la Intreprinderea Mecanica de Utilaje Chimic Bucuresti. Avand in vedere perioada lucrata pot beneficia de o reducere a varstei de pensionare?
Stiti cumva unde ma pot adresa pentru adeverinta ?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:30, 12 Ianuarie 2024
Gasiti infirmatii utile aici: [ link extern ] /
Solicitati adeverinta intocmita conform anexei 14 la HG nr. 257/ 2011. Daca ati fost incadrat in grupa de munca veti primi aceasta adeverinta pe care o puteti folosi la dosarul de pensionare.
Tribunalul Bucuresti Sectia a VII-a Comerciala, prin incheierea de sedinta pronuntata la data de 17.06.2015 a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei societatii in cauza. In speta, va trebui sa va adresati lichidatorului judiciar pentru acele adeverinte.

Euro Insol SPRL lichidator judiciar al UMUC S.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat la umuc bucuresti [uzina mecanica de utilaj chimic] ... DIACONU LIVIU DIACONU LIVIU Am lucrat la UMUC BUCURESTI [uzina mecanica de utilaj chimic] in perioada 1975-1977. Unde as putea sa obtin o adeverinta pentru perioada lucrata?.Multumesc ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Arhivele institutiilor de stat 1970-1980 mitachealina mitachealina Buna ziua, Ma poate indruma cineva spre institutia unde as putea gasi arhiva de la Uzina \"Vulcan\" Bucuresti, Grup Santiere Montaj Cazane pentru perioada ... (vezi toată discuția)