Buna seara! Ati mai intalnit vreo situatie in care intr-o institutie bugetara s-a plafonat valoarea totala anuala a tichetelor de masa la contravaloarea a 2 salarii minime brute din decembrie 2019, fara indexare cu indice le de consum, in baza legii 296/2023? Sunt angajata intr-o societate comerciala de interes public, cu actionar unic o uat judeteana, iar angajatorul fie ne va acorda tichetele de masa la valoarea prevazuta de lege pana in luna in care se va atinge valoarea maxima de 2 salarii pe care am precizat-o mai sus iar pana la sfaraitul anului nu va mai acorda acest beneficiu fie va diminua valoarea fiecarui tichet de masa astfel incat sa acorde aceste beneficii in fiecare luna. Indexarea cu indicele de consum o vor aplica din ianuarie 2025. Asa au inteles ei legea si nimeni nu ii poate convinge altfel. Legea 296 nici nu are norme de aplicare iar Ministerul Finantelor nu mi-a respuns nici astazi le petitia pe care am facut-o catre acesta in sensul celor de mai aus. Daca m-asti putea ajuta v-as fi recunoscatoare. Multumesc! Seara buna!