avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Mă aflu într-o situație puțin ciudată ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Mă aflu într-o situație puțin ciudată în legătură ...

Buna seara,
Mă aflu într-o situație puțin ciudată în legătură cu branșamentul electric. Pe strada pe care am construit toți sunt racordați subteran. Fiind la o distanta mai mare de punctul de racordare, și neputând aduce rețea subterană sunt nevoit să fac rețea noua pe stâlpi (extindere). Împreună cu alți 4 vecini suntem proprietari pe calea de acces (drum privat). Întâmpin dificultăți cu unul din ei (solicita o sum de bani destul de consistenta) pentru a primi acordul notarial. Ce as putea face in această situație? Am nevoie de acordul tuturor pentru branșament sau jumătate+1 e suficient (am aflat această informație însă nu știu cât este de sigură)

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Branșament curent electric cu probleme staijosaidoi staijosaidoi Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu un sfat. Am următoarea problemă:Nu mă pot racorda la curentul electric. Povestea este următoarea: am ... (vezi toată discuția)
Racordare rețea curent obstrucționată de un vecin G30Brocks G30Brocks Bună ziua. Vin la dvs cu o situație din care nu reușesc o cale de ieșire. M-am mutat de apoape un an la o casă care e situata pe o stradă privată prin ... (vezi toată discuția)
Brasament lumina Zefelix Zefelix Stau la casa . Eu cu vecina am platit pt stalpul de lumina in 2009 si a fost montat intre casele noastre in drum . Un alt vecin de pe strada mea vine si isi ... (vezi toată discuția)