avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua mă scuzați daca va deranjez Cu o problema ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua mă scuzați daca va deranjez Cu o problema din nou ...

Buna ziua mă scuzați daca va deranjez
Cu o problema din nou daca puteți să ma sfătuiți
Mama a divorțat 2007 , dar contractul de la apartament a rămas tot pe numele după căsătorie. Nu la schimbat și ea plătește impozitul la casa in fiecare an pe numele vechi ( pe chitanță scrie numele de la căsătorie) . Acuma cineva ea spus că ea nu figurează că a platit impozit deoarece ea acuma e pe numele ei de domnișoară. Este adevărat ? Poate să facă ceva sa dovedească toți ani care i-a plătit până acum
Și încă ceva daca modifica numele , poate să plătească și partea lui tata de impozit avand în vedere că nu se știe nimic de el de 25 de ani ? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
Maria Gainariu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:20, 24 Ianuarie 2024
Buna ziua, va duceti cu actele de divort si cereti corectarea datelor din evidenta. Ar fi bine sa fi pastrat si chitantele de plata a inpozitelor.
Mulțumesc
Dar dupa ce modifica numele poate să plătească și partea lui tata de impozit ? Nu se știe nimic de el de 25 de ani și nu ar vrea aa rămână cu datori din cauza lui

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, va duceti cu actele de divort si cereti corectarea datelor din evidenta. Ar fi bine sa fi pastrat si chitantele de plata a inpozitelor.

Poate plati si partea tatalui fara probleme.
Buna ziua, poate plati. Inca nu am vazut institutie publica sa refuze bani. Aveti grija ce va scrie pe chitante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se plătește impozitul pentru imobilele aflate în partaj? adryst28 adryst28 Bună ziua! După divorț mie îmi vine sa plătesc impozitul pe teren (aprox.500ron) și fostei soții impozitul pt o garsonieră (aprox.100ron). Atât ... (vezi toată discuția)
Propietate ionela1965 ionela1965 buna ziua, as dori si eu un raspuns, daca o persoana a cumparat un teren de 240 de metri cu chitanta de mana si a platit impozit dupa care a facut acte de ... (vezi toată discuția)
Abuzul psihic in familie ContSters199451 ContSters199451 Buna ziua. As avea o mie de intrebari despre subiectul acesta, insa ma rezum exact la situatia mea. Ideea e ca mama mea este divortata de tatal meu natural si ... (vezi toată discuția)