avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA - transfer bonus malus de pe PFA pe PF
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA - transfer bonus malus de pe PFA pe PF

Buna ziua!
Se poate transfera clasa bonus malus de pe PFA ( mai precis, BIA - birou individual de arhitectura, inregistrat cu CIF) pe persoana fizica?
La sfarsitul lui 2023 am inchis PFA-ul si mi-am vandut masina pe persoana fizica.
Masina a fost condusa numai de mine in toti acesti 15 ani, neavand alti angajati.
Exista vreo posibilitate de a dovedi aceasta si de a beneficia de clasa BM 8 (cat aveam pe PFA), fata de BM 2 (cat e pe persoana fizica acum)?

Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
Raluca54, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am vandut masina in 2020 si mi-am cumparat una noua. ... FLYGIGI FLYGIGI Buna ziua, Am vandut masina in 2020 si mi-am cumparat una noua. In acel moment aveam la RCA Clasa-Malus: B8. La masina noua am tot la RCA Clasa-Malus: ... (vezi toată discuția)
Bonusul rca pentru o masina noua varu_alin varu_alin Buna ziua, Daca imi cumpar o masina noua dupa ce am vandut-o pe cea veche, imi pot pastra bonusul RCA? Care sunt pasii necesari? Va multumesc. (vezi toată discuția)
art.66 din norma asf nr.23/2014 Laurentiu_29 Laurentiu_29 Buna ziua, Pana anul trecut am fost posesorul unui autoturism care l-am folosit din 2005 pana in octombrie 2015, pentru care am platit polita RCA constant si ... (vezi toată discuția)