avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am făcut o declarație notarială că am construit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am făcut o declarație notarială că am construit ăn anul ...

Am făcut o declarație notarială că am construit ăn anul 2006 am greșit și am făcut altă declarație notarială cu anul1996 pentru construit casă fără autorizație de construcție cum pot să anulez prima declarație vă mulțumesc aștept răspuns
Am uitat să vă spun că prima declarație sa pus la cadastru

Nelu.francezu.1958@gmail.com a scris:

Am făcut o declarație notarială că am construit ăn anul 2006 am greșit și am făcut altă declarație notarială cu anul1996 pentru construit casă fără autorizație de construcție cum pot să anulez prima declarație vă mulțumesc aștept răspuns

Sa aprobat legea să nu mai trebuie certificatul de edificarea de la primărie să poți să o ănscriu ăn cartea funciara direct la cadastru și de cănd intră ăn vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am acte de proprietate la parter și am consolidat și construit ... Nelu.francezu.1958@gmail.com Nelu.francezu.1958@gmail.com Am acre de proprietate la parter și am consolidat și construit un etaj am făcut declarație notarială că am construit an anul 2006 dar am dat greșit și ... (vezi toată discuția)
Am mai scris acum 3 zile nu am primit nici un răspuns poate ... Nelu.francezu.1958@gmail.com Nelu.francezu.1958@gmail.com Am mai scris acum 3 zile nu am primit nici un răspuns poate acum ămi dați răspuns am construit fără autorizație de construcție am făcut o declarație ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cartea funciara iuga laurentiu iuga laurentiu In curtea unde locuiesc sunt doua corpuri de casa, unul construit in anul 1969 fara autorizatie de constructie si celalalt in 1973 cu autorizatie de ... (vezi toată discuția)