buna seara?
Am un pfa deschis in septembrie 2008 la momentul respectiv eram agent vanzari si avem nevoie sa mi de deconteze comisional lunar treba ca re a durat pina in feb 2009. in Decembrie 2009 am deschis un punct de lucu in urma unui spatiu inchiriat si as vrea sa stiu depun declaratie 220 sepat pt punctul de lucru separt pentru activitatea din sediul social chiar dc nu o mai desfasor? am nevoie de doua registre de incasri si plati?Am fost la finante cv ca de acolo aprtin si vreau sa va spun ca un pareri impartite si nu ma inteleg ci ei.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.