avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general punct de lucru pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

punct de lucru pfa

buna seara?
Am un pfa deschis in septembrie 2008 la momentul respectiv eram agent vanzari si avem nevoie sa mi de deconteze comisional lunar treba ca re a durat pina in feb 2009. in Decembrie 2009 am deschis un punct de lucu in urma unui spatiu inchiriat si as vrea sa stiu depun declaratie 220 sepat pt punctul de lucru separt pentru activitatea din sediul social chiar dc nu o mai desfasor? am nevoie de doua registre de incasri si plati?Am fost la finante cv ca de acolo aprtin si vreau sa va spun ca un pareri impartite si nu ma inteleg ci ei.

Alte discuții în legătură

Ajustare tva cladire proprie inchiriata partial  lazarovici alina lazarovici alina in anul 2008 s-a facut receptia finala la o cladire constructie proprie. In cursul aceluiasi an am inchiriat in luna iulie 2008 17% din valoarea cladirii in ... (vezi toată discuția)
Ajutor completare declaratie sanatate-pfa elenadeverde elenadeverde Buna ziua, In ianuarie 2011 am deschis un PFA:((, am depus declaratia220, cu venitul estimat, am platit impozitul si acum am aflat caci cu toata ca sunt ... (vezi toată discuția)
Chiria cheltuiala deductibila Aliman Alexandra Aliman Alexandra Buna ziua, Sunt inregistrata PFA in Brasov si imi desfasor activitatea la Bucuresti. In Bucuresti locuiesc in chirie cu o persoana cu acelasi statut de PFA ... (vezi toată discuția)