avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Bună ziua, mă interesează să știu dacă funcția ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Bună ziua, mă interesează să știu dacă funcția de redactor ...

Bună ziua, mă interesează să știu dacă funcția de redactor în cadrul unui cabinet notarial valorează și se consideră vechime în funcție de specialitate juridică ca și de exemplu pentru un consilier juridic. Vă mulțumesc frumos pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:36, 25 Ianuarie 2024
Funcția de redactor în cadrul unui cabinet notarial nu se consideră vechime în specialitatea juridică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada in care sunt consilier juridic neinscris in ccj se considera vechime in specialitate? Buburuzsa Buburuzsa Sunt consilier juridic la un birou notarial, cu carte de munca. Se considera vechime in specialitate juridica daca nu ma inscriu in Colegiul Consilierilor ... (vezi toată discuția)
Vechime intr-o functie juridica andrea_c andrea_c Buna...am si eu o intrebare referitoare la vechimea intr o functie juridica. Ma intereseaza cei 5 ani considerati ca vechime intr o functie de specialitate ... (vezi toată discuția)
Functia de consilier Medeea  Iliescu Medeea Iliescu Sunt licentiata in drept si ocup intr-o institutie publica functia de consilier in cadrul Compartimentului \"Asistenta juridica\". Poate fi considerata ... (vezi toată discuția)