avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Vin și eu cu o întrebare ce tine de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. ...

Dezbatere succesiune
Vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune.
Un văr a murit, unic fiu la părinți, necăsătorit , fără copii. Mama sa a avut 5 frați, doi in viața , trei decedați dar fiecare cu 2 și 3 copii. Tatăl său a fost unic la părinți. Vărul decedat a făcut succesiune după părinții săi cu 3 luni înaintea decesului său.
Întrebarea mea este cine are drept la moștenire/succesiune; numai frații in viață, adică unchii sau și nepoții după frații decedați ?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
m50maria, utilizator

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. ... m50maria m50maria Dezbatere succesiune Vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. Un văr a murit, unic fiu la părinți, necăsătorit , fără copii. Mama sa a avut 5 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)
Problema mostenire DrThrax2010 DrThrax2010 am si eu o intrebare legata de o mostenire, bunica mea are mostenire un teren de 4166, care ea a avut 2 copii adica tata si unchiu, care ei au murit inaintea ... (vezi toată discuția)