avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Preluare active si pasive care nu sunt specificate in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Preluare active si pasive care nu sunt specificate in actul notarial

La rugamintea unor rude, am preluat o firma de taximetrie. Am semnat la notar ca preiau si activul si pasivul, dar in acel act nu era specificat care este activul si care este pasivul. M-am trezit cu niste sume uriase de plata si trebuie platite esalonat, altfel se inchid cele doua firme de taximetrie. As vrea sa stiu daca, in cazul in care declar insolventa, datoriile, care nu sunt facute de mine, mi se vor imputa mie? Eu am achitat la zi toate platile. La nevoie, cu un avocat as avea castig de cauza? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari melinda75 melinda75 Buna ziua, Imi puteti spune, va rog frumos,un avocat din zona Mures care sa reprezinte si sa cunoasca problemele legate de asociatii? O asociatie a ... (vezi toată discuția)
Datorii viitoare dupa partaj fara divort gtopcars gtopcars Buna ziua, Am si eu o speta legata de partaj. Nu stiu daca in situatia mea este indicat doar partajul sau si divortul. Am avut o firma, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma cu datorii la stat pdmmg pdmmg buna ziua. in urma cu 6 ani(2007) am preluat o firma de la niste rude in asociere cu sotul si mama mea. insa din 2008 nu am mai lucrat absolut deloc pe ea din ... (vezi toată discuția)