avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, am lăsat acum câțiva ani diploma de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, am lăsat acum câțiva ani diploma de bacalaureat ...

Buna ziua, am lăsat acum câțiva ani diploma de bacalaureat la o facultate privata unde m-am înscris la niște cursuri iar apoi am renunțat. Pot solicita un duplicat la școala care mi-a eliberat-o? Menționez ca facultatea este în alt oraș și nu am posibilitatea sa ajung acolo.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:41, 25 Ianuarie 2024
Nu veti primi duplicat.
Puteti purta corespondenta cu facultatea respectiva prin care sa solicitati diploma in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de a restitui un act de studii visirin visirin Buna ziua ! Doresc sa va cer parerea in legatura cu refuzul de a restitui o diploma de bacalaureat , depusa la o facultate in anul 2002 . Persoana in cauza s-a ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa-mi recuperez diploma de bacalaureat BanicaGheo BanicaGheo M-am inscris la o facultate in 2008 (Spiru Haret) si am abandonat dupa 1an, am cerut diploma de bacalaureat in 2010 si mi-au spus ca nu o gasesc. Cum mai pot ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma bac Alina Pop Alina Pop Buna ziua. Anul trecut in iulie m-am înscris la concursul de admitere al unei facultăți. Am intrat pe un loc cu taxa, am plătit prima transa de 800 de lei, ... (vezi toată discuția)