avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procedura de inchidere/dizolvare a unei firme ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procedura de inchidere/dizolvare a unei firme suspendate 3 ani?

Buna ziua , va rog sa-mi oferiti cateva informatii despre procedura de inchidere/dizolvare a unei firme suspendate 3 ani, in situatia in care suspendarea de 3 ani s-a incheiat in anul 2021 si nu s-a mai facut nici un demers de incepere activitate. Societatea avea datorii la un furnizor in 2018 cand s-a suspendat activitatea, iar catre stat nu au existat datorii Nu s-au prescris datoriile, daca furnizorul nu a facut nici un demers pentru recuperarea sumei? Precizez ca datoria este din 2013. La ANAF ar mai fi trebuit depuse declaratii de inactivitate pana in prezent?
Ce acte sunt necesare si care este procedura, pentru a putea inchide societatea ?
multumesc
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Radiere firma bandi2 bandi2 buna,am avut si eu un magazin mic de naturiste,am suspendat activitatea acum 3 ani,si am regim derogatoriu,deci nu am datorii la stat.bilantul depune contabi;a ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in acest caz ? sambotin_bogdan_s sambotin_bogdan_s Subiect: Legea 75/2001, modificari/reglemetari legea 24/2011 Buna ziua, Am o firma infiintanta in anul 2004 care a functionat pana in anul 2008. In anul ... (vezi toată discuția)
Vreau să radiez un srl, dar am tva de recuperat de la anaf. cum să procedez? gyandy gyandy Buna ziua. Vreau sa radiez un SRL in care sunt asociat unic,am suspendat activitatea in 2010(ptr 3 ani) si in 2012 am fost declarat inactiv de anaf. Azi (2018) ... (vezi toată discuția)