avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Proprietarii cu apartamente în imobile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Proprietarii cu apartamente în imobile cu risc ...

Bună seara!
Proprietarii cu apartamente în imobile cu risc seismic U1,sunt anunțați de către autorități că nu mai au voie să închirieze? Sau care este procedura?
Este valabil și pentru cei care închiriază fără a încheia un contract?
Dacă știu situații cu apartamente închiriate în bloc cu risc U1, și care continuă să fie locuite de chiriași după expirarea celor 30 zile, ce aș putea face?

Alte discuții în legătură

Credit imobiliar-bloc categoria de urgenta u1 c_andrei25 c_andrei25 In urma cu 10 luni, am cumparat prin Prima Casa, un apartament intr-un bloc despre care de curand am aflat de la administratorul asociatiei de propietari, a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu chiriasii.. Jenns Jenns Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi,..in cazul in care eu ca proprietar al unui apartament, vreau sa evacuez chiriasii cu datorii, ce probleme as ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar - viciu ascuns c_andrei25 c_andrei25 Buna ziua In luna iulie 2011, am cumparat printr-un credit Prima Casa, un apartament intr-un bloc despre care am descoperit dovezi ca este cu risc seismic, ... (vezi toată discuția)