avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Am ieșit la pensie pentru limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Am ieșit la pensie pentru limita de varsta în iulie ...

Bună ziua. Am ieșit la pensie pentru limita de varsta în iulie 2022 la vârsta de 62 ani și 2 luni. Am 35 de ani lucrati în condiții normale de munca și stagiul total de cotizare realizat 43 de ani 7 luni și 24 de zile. Reducerea vârstei standard de pensionare pentru condiții speciale de munca ( grupa 2 de munca) 5 ani și 4 luni. Nr. total de puncte realizate : 46,11891. Indice de corecție 1,41. Punctaj mediu anual 1,85304. Stagiul militar este luat în calcul 1 an și 3 luni. În baza datelor de mai sus puteți va rog sa mi faceți un calcul după noua lege a pensiilor care v a întra în vigoare la 01.09.2024 . Va mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Data iesire anticipat la pensie octavostef octavostef am 55 ani si 30 ani munca efectiva din care 16 cu grupa II de munca.Am inceput munca din 1983 septembrie. Am 5 ani de facultate si 6 luni armata. La ce ... (vezi toată discuția)
Conditii: varsta si stagiul Carp Mircea Carp Mircea Conditiile de indeplinit pentru deschiderea dreptului la pensie pentru limita de varsta sunt:Varsta si Stagiu.Ex:Deschis dreptul la pensie pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Calcularea varstei de pensionare mutu_m mutu_m Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)