avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Important!Salutare tuturor! Am primit o instiintare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Important!Salutare tuturor! Am primit o instiintare prin e-mail de la ANAF ...

Salutare tuturor! Am primit o instiintare prin e-mail de la ANAF Tg Jiu cu privire la o masina pe care am cumparat-o in data de 22.11.2023 in valoare de 10.500 euro suma achitata cash.Masina am cumparat-o de la un tip roman din alt judet(nu Tg Jiu) dar in care si
locuiesc, acest tip zicea ca reprezinta firma care vinde masina si firma este din Bulgaria ,dar numele tipului nu apare nicaieri in acte.Nu am avut nici o problema la RAR sau in alta parte.Dar de ce imi trimite ANAF e-mail si sa le comunic in mod operativ toate datele si informatiile pe care le detin,referitor la achizitionarea de catre mine a autoturismului.Sa scanez toate documentele,cum am facut plata.Acum oare trebuie sa platesc ceva la ANAF si cat?Pot face dovada provenientei banilor.Va multumesc anticipat!Florin.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 04:06, 26 Ianuarie 2024
orice suma peste 10.000 euro trebuie platita prin banca. probabil veti fi sanctionata cu amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Inselatorie Scuty Scuty Buna ziua.As avea si eu rugamintea pentru a ma sfatui cineva care este in masura sau in cunostinta de cauza pentru urmatoarea problema!!!Anul trecut prin ... (vezi toată discuția)