avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Un locatar dintr-o asociație de proprietari face o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Un locatar dintr-o asociație de proprietari face o cerere, prin ...

Un locatar dintr-o asociație de proprietari face o cerere, prin care comunică că în apartamentul respectiv nu mai locuiește nimeni, pentru o perioadă nedeterminata. Nu își mai achită cote de întreținere, iar asociația trebuie să îl notifice în aceasta privință. Cum îl poate notifica , dacă nu ii cunoște adresa, nici pe cea electronică ?
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
Ivan Vintilica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:12, 27 Ianuarie 2024
Este mai simplu decat credeti!
Asociatia ii trimite o notificare prin scrisoare recomandata cu raspuns platit.
Posta, incearca sa-i inmane scrisoarea, dar nu il gaseste acasa.
Atunci postasul ii lasa in cutia postala un aviz pentru a se prezenta la of. postal pentru ridicarea corespondentei. Daca proprietarul nu este acasa, sigur nu o sa se duca la oficiul postal. Posta incearca cam 10 zile sa-i inmane corespondenta si daca nu poate, o returneaza asociatiei.
Ei, aceasta este procedura iar asociatia si-a facut treaba (scrisoarea returnata se arhiveaza in dosarul proprietarului respectiv, pentru orice eventualitate...)
Acum sa va mai zic ceva: asemenea lucruri se intampla in mod curent prin asociatii, mai ales pentru proprietarii care sunt plecati din localitate sau chiar din tara. Ideea este ca in asemenea cazuri, noi ii sfatuim sa lase locuinta in grija unui vecin sau a unei rude, sa comunice acest lucru la asociatie, pentru ca sunt atat de multe intamplarile care se pot petrece si nu ai cu cine vorbi in cazul unei avarii sau altceva mai grav (furturi, incendiu...)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)