avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda

Bună ziua.
Am plătit o amendă data de poliția locală la primăria din orașul respectiv, eu fiind din alta localitate, prin intermediul site-ului Ghișeu.ro. Zilele trecute am primit înștiințarea precum că ar trebui să achit acea amendă, deși inițial am plătit-o. Îmi puteți spune, vă rog, cum pot proceda în această situație?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:15, 26 Ianuarie 2024
trimieti dovada plati ca raspuns la acea instiintare.
Cred ca ati achitat-o gresit :
Articolul 8
(4) Sumele provenite din amenzile aplicate persoanelor fizice în conformitate cu legislația în vigoare se fac venit integral la bugetele locale ale unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale în care contravenientul își are domiciliul.
[ link extern ]
Trebuia platita la primaria de care apartineti.
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ptr neplata rca data pe persoana juridica ( societate) ... floare de gheata floare de gheata Amenda ptr neplata RCA data pe persoana juridica ( societate) se face venit la bugetul de stat sau la bugetul local ? Va rog sa indicati si cadrul lega ( ... (vezi toată discuția)
Sumele provenite din amenzi maier_raul2000 maier_raul2000 buna ziua, daca ma puteti lamuri cu privire la un aspect v-as fi recunoscator daca sumele provenite din amenzile aplicate in baza OUG 195/2002 se fac venit la ... (vezi toată discuția)
Am primit in martie o amenda pentru stationare interzisa in orasul ... MM Brasov MM Brasov Am primit in martie o amenda pentru stationare interzisa in orasul X de la politia locala. In procesul verbal este indicat un cont in care am platit jumatate ... (vezi toată discuția)