avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru tichetele sociale din invatamantul prescolar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru tichetele sociale din invatamantul prescolar parintele ...

Pentru tichetele sociale din invatamantul prescolar parintele mai poate depune cerere daca a trecut termenul legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 26 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reprezentantul legal sau reprezentanții legali, tutorele/tutorii potențialilor destinatari finali, care se încadrează în condițiile de eligibilitate prevăzute la art. 4, depun la unitatea de învățământ cererea prevăzută de lege, în termen de 45 de zile calendaristice de la data intrării în vigoare a ordonanței de urgență nr. 83/2023 și 25 de zile calendaristice de la începutul cursurilor pentru anii școlari aferenți perioadei 2024-2027.

OUG este in vigoare de la 13 octombrie 2023 ... cele 45 de zile au expirat la 26 noiembrie.

In speta, nu mai puteti depune cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este adevarat ca incepand cu anul acesta scolar 2023-2024, ... carmen_kissdoi carmen_kissdoi Buna ziua, este adevarat ca incepand cu anul acesta scolar 2023-2024, prescolarii nu mai pot beneficia de bursa sociala si monoparentala? Acum am fost anuntata ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauze abuzive? dansastro dansastro Buna ziua, Pentru juristii activi in forum am rugamintea sa citeasca modelul de contract de mai jos si sa exprime un punct de vedere avizat privind ... (vezi toată discuția)
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)