avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbat postul la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbat postul la locul de munca

Buna seara,
Sunt angajat din 2005 ca tehnician in laboratorul de rezistenta materialelor, la o universitate.Cand m-am angajat, am dat examen pt acest post, acum de o saptamana, am fost transferat la departamentul IT, fara sa fiu intrebat, fara nimic, printr-o hotarare a biroului senatului.Intrebarea mea este: chiar se poate a fiu asa transferat unde vor ei, nu am nici o lege de partea mea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:40, 1 Februarie 2010
Nu pot modifica contrctul de munca dupa bunul lor plac:D

ART. 41 Codul Muncii
(1) Contractul individual de munca poate fi modificat numai prin acordul părţilor.

Prin urmare nu o pot face decat prin acordul dvs.
Dati-i in judecata in termen de 30 de zile de la comunicarea deciziei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intern la servici tms11 tms11 buna ziua, Doresc sa ma transfer pe un alt post la fabrica, in cadrul altui departament, dar managerul departamentului nu este de acord, doar managerul ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie!!! florinache florinache Buna ziua, Sunt angajat la o societate cu contract de munca perioada nedeterminata, ca tehnician retele, nu mi s-a comunicat nici o fisa de post la ... (vezi toată discuția)
Salariu incadrare danielailis danielailis Buna ziua, As dori sa aflu daca este legal ca in cadrul unei firme sa mi se faca transfer in alt departament pe motiv ca mi s-a desfintat postul anterior ,iar ... (vezi toată discuția)