avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara, Intr-un spatiu comercial pot figura 2 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara, Intr-un spatiu comercial pot figura 2 societati cu ...

Intr-un spatiu comercial pot figura 2 societati cu punct de lucru, spatiul comercial nefiind delimitat prin camere? Cu mentiunea ca 1 societate va avea contract de inchiriere direct cu proprietarul si va achita integral suma aferenta chiriei lunare, iar pentru a 2 a societate se va face contract de subinchiriere cu societatea 1, cu obligativitatea achitarii unei cote parte a utilitatilor. Exista proceduri diferite la ONRC si ANAF sau fiecare societate isi declara punctul de lucru cu aceeasi adresa fara proceduri suplimentare?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
andreeaschlaepfer, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:07, 26 Ianuarie 2024
Buna ziua, este posibil, atentie ca si clauzele contractuale sa va permita. Nu exista proceduri diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intr-un spatiu comercial pot figura 2 societati? andreeaschlaepfer andreeaschlaepfer Buna seara, Intr-un spatiu comercial pot figura 2 societati cu punct de lucru, spatiul comercial nefiind delimitat prin camere? Cu mentiunea ca 1 societate ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial cu 2 puncte de lucru si sediu social andreeaschlaepfer andreeaschlaepfer Un spatiu comercial de tip open space, permite infiintarea a 2 societati pentru punctul de lucru, daca este stipulat in contractul de inchiriere, si este. ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)