avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spatiu comercial cu 2 puncte de lucru si sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spatiu comercial cu 2 puncte de lucru si sediu social

Un spatiu comercial de tip open space, permite infiintarea a 2 societati pentru punctul de lucru, daca este stipulat in contractul de inchiriere, si este. Intrebarea mea este: spatiul comercial trebuie delimitat sau exista vreo procedura de urmat pentru a putea infiinta cele 2 puncte de lucru pentru cele 2 societati? La ONRC se cere si contractul de subinchiriere si cel de inchiriere, insa ce documente sunt necesare pentru a fi aprobate cele 2 puncte de lucru? Pe releveu figureaza 1 singura camera open space.
Pentru sediul social, daca este o garsoniera, pot fi trecute 2 societati cu acelasi sediu?
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de subinchiriere cicio_carina cicio_carina buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate subanchiria un spatiu de la chirias care este SC si are sediul social in acest spatiu ,iar eu ca subchirias ... (vezi toată discuția)
Buna seara, intr-un spatiu comercial pot figura 2 societati cu ... andreeaschlaepfer andreeaschlaepfer Intr-un spatiu comercial pot figura 2 societati cu punct de lucru, spatiul comercial nefiind delimitat prin camere? Cu mentiunea ca 1 societate va avea ... (vezi toată discuția)