avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Sunt în creștere copil de la 2 la 3 ani, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Sunt în creștere copil de la 2 la 3 ani, între ...

Bună ziua,
Sunt în creștere copil de la 2 la 3 ani, între timp m am apucat și de făcut asigurări ( broker asigurări).
conform ultimei ordonanțe de urgenta, persoanele care nu plătesc contribuția de sănătate în alta parte ar trebui sa plătească 1980 lei pentru anul 2024.Se încadrează și persoanele care sunt în creștere copil ? Eu ar trebui sa încep pe data de 1 aprilie munca, trebuie sa plătesc contribuția dacă continui sa fac asigurări?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:22, 27 Ianuarie 2024
Da, va trebui sa achitati c.a.s.s.
Plătesc contribuția pentru astea 3 luni, chiar dacă încep munca de la 1 aprilie ??mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2024
all3x@ndra, utilizator
Da, se va plati pentru acele 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia civila se ia in calcul la indemnizatia de maternitate si cea de crestere a copilului? ioana-elena81 ioana-elena81 Ce taxe trebuie achitate ca prestator - persoana fizica intr-o conventie civila de prestari servicii cu o intreprindere individuala pt ca sa se ia in calcul la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ali-ami ali-ami Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un rasp,am cerere depusa pt crestere copil pe o perioada de un an,copilul face pe 26 aprilie un an,tatal in ultimile 12 luni ... (vezi toată discuția)
Concediu 1 an fara plata veronik veronik Buna seara, Intentionez sa-mi iau concediu pentru cresterea copilului pe o perioada de un an si as vrea sa stiu daca exista un cadru legal ca dupa acest an ... (vezi toată discuția)