avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua . Am facut o refinatare de credit insa eu am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua . Am facut o refinatare de credit insa eu am folosit ...

Buna ziua . Am facut o refinatare de credit insa eu am folosit bani pentru achizitii caznice… acum banca unde am facut refinatare ma instiintat ca în termen de 30 zile sa fac dovada inchideri (toti bani refinantati mi-au fost bagati in cont ulterior eu trebuia sa fac inchiderea) mentionez ca eu nu am intarzieri cu cele 2 grafice de rambursare la ce sa ma astept din partea banci, care sunt consecințele?
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
Alexion28, utilizator
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 16:48, 27 Ianuarie 2024
Buna ziua,

În contractul de refinantare exista paragraf referitor la neinchiderea contractului refinantat….de obicei veți plăti o dobândă majorată la contractul curent…dar este mai bine să citiți ce prevede în cazul Dvs contractul de refinanțare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot da banca in judecata mihai000123 mihai000123 Buna ziua , doresc sa stiu cum pot da banca in judecat , am o problema cu acele comisioane abuzive ...la o rata de 140 euro pe luna 110 euro sunt comisioanele ... (vezi toată discuția)
Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)
Pretentii banca necuvenite katherina55 katherina55 In anul 2014 am contractat un credit de nevoi personale de la Reiffeisen Bank. In luna iunie 2015, prin refinantare cu un credit de la BCR, am rambursat ... (vezi toată discuția)