avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, O firma cu ultimul bilant,și activitate ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, O firma cu ultimul bilant,și activitate incheiata ...

Buna ziua,
O firma cu ultimul bilant,și activitate incheiata la 2013.Ramasa cu datorie 6000 lei la anaf.Primeste acum notificare pentru atragerea raspunderii in solidar a administratorului de la ANAF.Tinand cont că termenul de prescriptie e 5 ani mai putem discuta acum de aceasta notificare?Firma nu a fost inchisă pentru că nu s-a putut inchide cu datorii dar firma a functionat 2 ani si nu a scos profit.

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar adonisvigalex adonisvigalex Buna ziua, Din data de 31.12.2007 firma pe care o administrez ca unic administrator se afla in regim derogatoriu pe 3 ani.In luna iunie 2009 am primit o ... (vezi toată discuția)
Datorii fisc eu1961 eu1961 Firma A are datorii la fisc de X lei. Fiscul atrage raspunderea solidara a societatii B. Dupa atragerea raspunderii solidare pentru firma B firma A intra in ... (vezi toată discuția)
Anaf raspundere solidara notificare Natygh Natygh Buna ziua. Srl firma de transport 2007,eu in calitate de Asociat. In Mai 2020 am primit notificare de raspundere solidara in privinta unei datorii de 35.000 ... (vezi toată discuția)