avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cantitate de lemn transportata fără aviz?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cantitate de lemn transportata fără aviz?

Bună seara.Ce cantitate de lemn poți transporta fără să-ți trebuiască aviz de însoțire ?Poți primi amendă dacă trnsporti citeva bucăți de lemn pe un cărucior ?
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 08:30, 27 Ianuarie 2024
Cantitatea maximă de lemn ce poate fi transportată fără aviz variază în funcție de legislația locală și regională. Este recomandat să consultați autoritățile locale pentru informații actualizate.
Exclus! Există o legislație națională care nu are diferențe între regiuni. Ca regulă, se poate transporta fără aviz de însoțire o cantitate de cel mult 0.1 mc lemn . E vorba de HG 497/2020 cu normele de funcționare a aplicației suma.

Cornel Vasile a scris:

Cantitatea maximă de lemn ce poate fi transportată fără aviz variază în funcție de legislația locală și regională. Este recomandat să consultați autoritățile locale pentru informații actualizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

10DOvaDOI 10DOvaDOI Buna ziua,in data de 10.04.2021 am fost programat de catre conducerea composesorat ,,...\", jud Satu Mare sa ridic din padure materialul lemnos in cantitate de ... (vezi toată discuția)
Legislatie pt srl prelucrarea primara a lemnului(debitare busteni) rusudan rusudan Am un atelier de debitat busteni si sunt intersat sa aflu de unde pot face rost de legislatia in domeniu.(Debitare, comercializare,transport, achizitie) (vezi toată discuția)
Societate recuperare deseuri metalice si nemetalice mariusnt mariusnt Am posibilitatea extinderii unui sc spre o activitate de colectare deseuri metalice si nemetalice de la operatori economici care desfasoara activitati de ... (vezi toată discuția)