avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea apartamentului include si costurile ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea apartamentului include si costurile aferente reparatiei coloanei de alimentare cu apa calda ?

Stau la parter si coloana de apa calda este fisurata. Reparatia coloanei de apa calda ar trebui sa o suporte firma de asigurari daca am apartamentul asigurat full dar fara bunuri.

Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:44, 1 Februarie 2010
Coloana de apa calda face parte din partile comune! Deci societatea de asigurari nu va despagubi o astfel de reparatie! Cheltuielile trebuie suportate de asociatia de proprietari!B-)
Firma de asigurari, va despagubi numai eventualele daune provocate de inundatia datorata apei din conducta (zugraveli,mobilier/parchet/covoare inundate) si se va indrepta impotriva vinovatului din pricina caruia s-a produs(asociatia) daca se constata ca nu au fost efectuate reviziile/reparatiile periodice planificate in timp, aceasta fiind cauza certa de producere a evenimentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea pentru inundatii alex8001 alex8001 Buna ziua. Ma intereseaza o asemenea asigurare, dar nu in caz de calamitati. Vreau sa ma asigur pentru cazul in care vecinul ma inunda sau eu inund un vecin. ... (vezi toată discuția)
Parti comune - instalatii sanitare apartamente mousy mousy Buna seara! Ma intereseaza sa aflu care sunt partile comune in ce priveste instalatia de apa calda/rece/evacuare dintr-un apartament. Mai exact, tevile de ... (vezi toată discuția)
Dauna apartament llp_llp llp_llp Locuiesc la parterul unui bloc si de aproximativ doua saptamani tavanul din baie s-a umezit progresiv si a aparut mucegai. Am luat legatura cu vecinii de ... (vezi toată discuția)