avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă după un an de îngrijire copil o să am al ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, ...

Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, cum se prelungeste concediul de ingrijire? Voi avea 1 an pentru primul si 2 ani in continuare pentru al doilea sau 2 anu pentru fiecare? Dar indemnizatia cum se acorda?
Cel mai recent răspuns: Florey , utilizator 10:04, 6 Februarie 2024
Dacă CC1 se termină în septembrie 2025, când primul copil are 2 ani, înseamnă că în CC2 stau doar 1 an, până în septembrie 2026? Deci, un an îl pierd prin suprapunere?
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
Florey, utilizator
Faceti o confuzie , CCC NU este de 2 ani , ci PANA la varsta de 2 ani a copilului ( sau 3 ani a copilului cu handicap ) . Dvs. veti avea o perioada de suprapunere a doua CCC , de unde si suplimentul de indemnizatie .
da, 1 an se pierde prin suprapunerea perioadelor.
Mulțumesc frumos pentru informații!
Mai am o întrebare. Dacă eu în prezent primesc pentru primul copil 1500 Ron, concret- cât voi primi pentru al doilea în perioada de suprapunere a celor 2 CCC ?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil marinicad2002 marinicad2002 sotia este la a treia nastere. primul copil acum 16 ani...al doilea in dec 2017 si urmeaza al treilea in cateva zile. OUG 111/2010 art. 9 alin (4) : \"Pe ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru al doilea copil daca se va naste inainte ca primul copil sa faca 2 ani? AlinaCons AlinaCons Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu aceasta nelamurire : Cum se calculeaza indemnizatia pentru al doilea copil daca se naste inainte cu 2 luni ca primul ... (vezi toată discuția)
Ccc 1 cu trecere neintrerupta in ccc 2.este posibil? mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, Am rugamintea sa ne ajutati cu urmatoarele informatii. In acest moment ma aflu(in calitate de tata,sotia nu lucreaza)in CCC 1 din Octombrie ... (vezi toată discuția)