avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua, m-am reincadrat la locul de munca după 18 ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua, m-am reincadrat la locul de munca după 18 luni în ...

Bună ziua, m-am reincadrat la locul de munca după 18 luni în care am urmat tratament pentru leucemia acuta, m-am recuperat,lucrez în Cardiologie, pe sectie, ajut colegele cu tot ce pot, as vrea sa știu ca idee dacă exista o lege care protejează persoanele cu handicap în privința muncii, mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:44, 27 Ianuarie 2024
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precizari comisia de expertiza bolnav leucemie cristi93 cristi93 Buna seara,ma numesc sava cristi si va rog daca se poate sa ma ajutati cu o problema.Tatal meu a fost diacnosticat cu leucemie limfocitara cronica uramand ... (vezi toată discuția)
Lucrare stomatologica eronata. buna ziua ! in decembrie mi-a fost lipita o lucrare din 12 bucati ... Anisoara Morar Anisoara Morar Bunaziua ! In decembrie mi-a fost lipita o lucrare din 12 bucati fara perioada de proba. Din ziua urmatoare a inceput sa ma doara deasupra dintilor din fata. ... (vezi toată discuția)
Ssm emiliaandronachi emiliaandronachi Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la accidentele de munca si anume:intr-o seara fiind de servici in tura de noapte mi s a facut rau mai precis ... (vezi toată discuția)