Bunaziua ! In decembrie mi-a fost lipita o lucrare din 12 bucati fara perioada de proba. Din ziua urmatoare a inceput sa ma doara deasupra dintilor din fata. Dupa o saptamana durerea s-a localizat deasupra unui dinte, mergand pana sub nas simt ca ma strange lucrarea pe dintii din fata. Am primit de la cabinet 10 zile antibiotice, a spus sa ma opresc dupa 7 zile si mi-am facut 2 radiografii. Acum doamna doctor imi spune ca nu are ce ma doara, si ca poate sa-mi restituie doar manopera , aproximativ 30% din lucrare. Va rog sa-mi spuneti care este procedura de recuperare a banilor.Multumesc !
Ca sa puteti initia demersuri,o actiune in civil ,o plangere penala,ar trebui sa aveti documente medicale emise de alti doctori ,din care sa rezulte ca este vorba despre o eroare ,tratament gresit etc.In general astfel de documrnte se obtin greu,o expertiza medico legala ar putea fi ceruta in cadrul procesului.Incercati sa lamuriti de unde vin problemele.si apoi discutati cu un av specializat in mslpraxis.NU faceti sesizari la Colegiul Medicilor pierdeti timp(ani de zile)