avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Mă adresez dvs cu următoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Mă adresez dvs cu următoarea speţă.Verişoara ...

Bună ziua!
Mă adresez dvs cu următoarea speţă.Verişoara mea a primit de la fratele ei(care nu se află în ţară) suma de 15.000 Lei prin intermediul mamei lor.Acum mama ei a chemat-o în judecată pentru restituirea sumei+cheltuieli de judecată şi interogatoriu punând drept martor pe concubinul ei.I s-a părut ciudată această chemare în judecată din partea mamei sale atât timp cât fratele nu i-a solicitat restituirea sumei sub nici o formă,nu a avut vreo înţelegere privind restituirea sumei.Ce poate face în acest caz?Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: SIHASTRU36 , utilizator 18:48, 3 Februarie 2024
Aveti dovezi ca mama a fost doar intermediar? Îl puteți pune martor pe fratele dvs?
Bineinteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in pretentii ContSters6135 ContSters6135 Am si eu o nelemurire.O persoana a imprumutat o suma de bani cu chitanta de mana (bineinteles si un martor), a restituit banii (dar fara nimic la mana si fara ... (vezi toată discuția)
Întrebare Mihaela Miki Mihaela Miki Buna ziua! Nu știu cum să procedez va rog îndrumați mă. Mama mea a decedat de 2ani mai are un frate, acesta și-a însușit și partea de casa și ... (vezi toată discuția)
Concubinaj- pretentii si asupra fiicei si ginerelui???? pasage pasage Buna, Mama a trait in concubinaj si din martie , eu fiica, am luat-o la noi datorita faptului ca s-a imbolnavit (prob. psihice-gr. de handicap) iar ... (vezi toată discuția)