avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Factura pentru Paypal?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Factura pentru Paypal?

Buna ziua si La multi ani!
Am mai vazut mesaje asemanatoare aici care nu au primit raspuns.
Cum se procedeaza cu emiterea facturilor pentru situatia in care platile au fost facute prin PayPal? Cu atat mai mult cu cat platile se fac prin intermediul unei platforme, la vanzator nu ajung toate datele cumparatorului.. Deci, cum se emit facturi in aceste situatii?
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contabilitate freelancing ContSters426943 ContSters426943 Buna seara, Ma puteti ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ? Doresc sa lucrez ca freelancer pe site-uri gen Upwork, Freelancer etc.. , o sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Platforma marketplace globala Costan Radu Stelian Costan Radu Stelian Buna ziua, Doresc sa construiesc un site (marketplace) pe o platforma unde pot vinde mai multi oameni. Adica eu construiesc site-ul, il promovez iar ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet denisgabriell21 denisgabriell21 Buna seara! Am vurt sa achizitionez de pe OLX un produs,urmand ca discutia cu vanzatorul sa fie pe Instagram. Acesta mi a cerut 40% avans si 60% ramburs la ... (vezi toată discuția)