avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune pe internet

Buna seara!

Am vurt sa achizitionez de pe OLX un produs,urmand ca discutia cu vanzatorul sa fie pe Instagram. Acesta mi a cerut 40% avans si 60% ramburs la curier. Plata de 40% (40 de euro) prin Paypal.Urmand ca acesta sa mi spuna dupa aprox 2 ore ca a fost la curier si nu poate sa l depuna ci debea ziua urmatoare. Acesta mi a mai cerut si restul de bani tot prin paypal i am explicat dansului ca nu am incredere ca mi va mai trimite coletul dar a spus ca nu se pune problema de asta si ca el lucreaza cu firma im fine am fost prostit si i am mai trimis si restul de bani iar dupa nu mi a mai raspuns la mesaje deloc. Am depus cerere la politie pe data de 9 luna aceasta si nici acum nu am primit niciun raspuns. Se poate face ceva in cazul acesta. Datele personale nu le stiu doar numele de utilizator de pe paypal si email ul

Seara frumoasa!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
denisgabriell21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 06:23, 24 Ianuarie 2024
Nu aveti decât sa așteptați rezultatul cercetării de la politie.
Cele mai multe tepe se dau pe OLX , dacă ati fi citit cu atenție regulile aplicate de aceasta platforma ati fi putut cumpara în siguranță . Trebuia numai sa alegeți ca produsul sa fie livrat de ei . Dacă persoana care vinde nu dorește aceasta opțiune e clar ca ceva nu este în regula și e mai bine sa căutați în alta parte . Acum nu prea mai aveți ce face decât sa așteptați rezultatul reclamației făcute deja la poliție . Faceți și la ei o sesizare dacă nu ati făcut încă .[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativă de a fi fraudat în urma unui anunț de vânzare pus pe olx: ar trebui să anunț autoritățile? Și pot da în judecată persoana respectivă pentru daune morale? andrei227 andrei227 buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie, am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi deschid un magazin online Kokila Modi Kokila Modi Buna! Doresc sa imi deschid un magazin online, in care sa vand produse handmade-crosetate, tricotate, brodate, instructiuni, etc. Ce trebuie sa fac, pas cu ... (vezi toată discuția)
Blocare bani ramburs la cargus-urgent curier marianpr marianpr Buna ziua, Un prieten a trimis un produs prin Cargus-Urgent Curier cu plata ramburs. Dupa ce a ajuns coletul la destinatar a platit contravaloarea ramburs. ... (vezi toată discuția)