avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! La inceputul lunii mai voi avea cununia ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! La inceputul lunii mai voi avea cununia civila, urmand ...

Buna ziua! La inceputul lunii mai voi avea cununia civila, urmand ca apoi sa iau numele sotului. La inceput de iunie am dori sa plecam in vacanta in strainatate. Care e procedura pentru schimbarea buletinului in urma casatoriei si cam cat ar dura? As vrea sa achizitionez biletele de avion cat de repede.

Alte discuții în legătură

Schimbare buletine Andreeazett Andreeazett Buna ziua! Doresc in luna mai sa ma cunun cu sotul meu dar urmand sa plecam in afara tarii nu vreau sa schimbam buletinele. Se poate sa ne cununam fara sa ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Anulare ci toderita toderita Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti daca e obligatoriu dupa ce se oficializa cununia civila sa se anuleze CI la starea civila( persoana feminina) in aceeasi ... (vezi toată discuția)