avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă am o indemnizație de handicap pot sa pun anunț ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă am o indemnizație de handicap pot sa pun anunț pe rețelele ...

Dacă am o indemnizație de handicap pot sa pun anunț pe rețelele de socializare pentru a lucra în domeniul meu pe care lam terminat ? Mi se taie cumva indemnizația de handicap dacă am un anume anunț pus pe rețelele de socializare...? Eu am indemnizatia de handicap cu drept de muncă 4 h ! Mulțumesc frumos !
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2024
marian_26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 29 Ianuarie 2024
Bună dimineața! Indemnizația nu o veți pierde pentru că ati postat anunțul. Indemnizația o puteți pierde dacă va angajați cu un program mai mare de 4 ore pe zi..
Mulțumesc frumos pentru informație
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Persoana cu indemnizație de handicap poate sa aibă anunț ...

marian_26
Utilizator
11:30, 28 Ianuarie 2024

Persoanele cu indemnizație de handicap poate sa aive anunț pe un anume site i se oprește indemnizația.... sunt cumva urmărit de organele abilitate de exemplu anaf, itm, etc, o sa am probleme cu banii nedeclarati la fisc, etc asta neavand o firmă ? Vreau sa știu dacă o sa am probleme cu aceasta indemnizație... având și drept de munca 4 h pe zi ! Mulțumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă un vecin are o firma și vrea sa deschidă un caen pentru ... marian_26 marian_26 Dacă un vecin are o firma și vrea sa deschidă un CAEN pentru a ma alatura firmei dânsului în domeniul IT ( eu sufăr de o boala cronica și drept de ... (vezi toată discuția)
Urgent indemnizatie handicap mariacrisss mariacrisss Bună ziua Îmi cer scuze că vă deranjez dar va rog frumos sa mi spuneți cum sa fac În urma unui neoplasm gr 3B am certificat handicap grav cu ... (vezi toată discuția)
Persoana cu dizabilitate Abelusca Abelusca Bună ziua! Sunt angajat cu 8 ore din 2007 până in prezent.Eu dispun de salariul meu,plus indemnizația de persoana cu handicap,ca drept,prin legea ... (vezi toată discuția)