avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Avantaj sau dezavantaj la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Avantaj sau dezavantaj la pensie

Bună ziua,
Soţia mea este pensionată pentru limită de vîrstă din ianuarie 2022,avînd 33 de ani şi 9 luni stagiu total de cotizare .Are o ofertă de lucru de 16 ore pe lună ,cu contract de muncă.
Aş dori să ştiu dacă aceasta îi poate diminua valoarea pensiei pe care o are acum.
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:01, 28 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exclus.
Va creste se va mojora prin recalcularea in baza stagiului adaugat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata TALIOARA TALIOARA Sunt nascuta la 08.04.1960. Am 33 ani si 6 luni de vechime din care am avut somaj 1 an si 8 luni. La ce varsta ma pot pensiona anticipat?Mentionez ca am 3 ... (vezi toată discuția)
Trecere pensie anticipata la pensie limita de virsta florentaculea florentaculea Am o nelamurire in legatura cu calcularea pensiei de la anticipata la limita de virsta, in anul 2005 tatal meu sa pensionat anticipat avind pina in prezent o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, adresez o intrebare pentru sotia mea. in momentul ... Pricop St Pricop St Buna ziua, Adresez o intrebare pentru sotia mea. In momentul actual are un stagiu de cotizatie efectiv de 34 ani 10 luni si 18 zile. Virsta 56 ani. Din ... (vezi toată discuția)