avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Urmează sa am o propire pe salariu.Este legal ca suma ...
Discuție deschisă în Executare silită

Urmează sa am o propire pe salariu.Este legal ca suma care îmi ...

Urmează sa am o propire pe salariu.Este legal ca suma care îmi este propita lunar pt un credit neplătit la un IFN,sa meargă în contul executorului judecatoresc ?eu ce garanție am ca banii vor ajunge de la acel executor la creditorul căruia ii datorez sumele ?eu am contract și obligație fata de IFN nu fata de executorul judecătoresc. Ce pot face în aceasta situație?
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
Dani1993, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:30, 28 Ianuarie 2024
Buna ziua, este legal. Nu puteti face nimic decat sa achitati toata suma IFN-ului si sa se inchida astfel dosarul executional.
Executorul este angajat de IFN ca să vă execute silit.
Nu puteți face nimic, iar dacă formulați contestație la executare veți mai pierde mulți bani pe onorariu avocat și taxa de timbru, plus și cheltuielile de judecată ale IFN-ului.
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold neplatit cmgroup_08 cmgroup_08 Va rog sa imi explicati urmatoarea situatie : card de credit neplatit, in 31.05.2016 banca actualizeaza informatiile la biroul de credit si transmite : \" sold ... (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)
Executorul continua poprirea Elena196767 Elena196767 Buna seara. In 2013 am primit o citatie de la executorul judecatoresc pentruun credit neplatit, s-a oprit o suma de bani din salariu pana in 2018, apoi nu am ... (vezi toată discuția)