avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua. Am si eu o intrebare, va rog. Am inteles ca ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua. Am si eu o intrebare, va rog. Am inteles ca s-ar fi ...

Buna ziua. Am si eu o intrebare, va rog. Am inteles ca s-ar fi dat o lege anul trecut (dar nu stiu daca a fost aprobata) prin care o masina in regim de taxi se poate tine pe firma 15 ani de la data fabricarii ei. Acum stiu ca e duarata de 10 ani. Este adevarat? S-a aprobat vreo lege in acest sens? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Obligatia de a face - primarie, taxi leorot leorot Primaria mi-a retras o autorizatie taxi si ulterior a refuzat mutarea acelei autorizatii pe o masina diferita. Am contestat in instanta retragerea autorizatiei ... (vezi toată discuția)
Scutirea de tva a chiriilor adrianastefania adrianastefania Lucrez la o firma care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu inchiriat. Conform contractului de inchiriere incheiat anul trecut la valoare chiriei este ... (vezi toată discuția)
Recuperare capital social firma neaprobata. Doru Radu Doru Radu Buna ziua, Am depus dosar inregistrare s.r.l.-d la reg. comertului. Nu s-a aprobat. Mai pot recupera cei 200 lei capital social depusi banca? Multumesc. (vezi toată discuția)