avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Drum \"mutat\" sub geam rezultând zgomot
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Drum "mutat" sub geam rezultând zgomot

Am casa în colțul străzii, în intersecție. Unul dintre drumuri s-a asfaltat, altul nu. De pe drumul de pământ, mașinile "taie colțul", așadar in loc sa fie o curbă de aprox 90 de grade, e o curbă de aprox 40 de grade și este exact sub geamul meu. Chiar daca acest drum s-ar asfalta, după cum văd, toată lumea "taie" curba, curculația mutându-se sub geamul casei unde dorm. Îmi afectează liniștea și somnul. Mă gândeam să bat un "stâlp indicator" pe marginea drumului, cât să nu mai poată fi curba tăiată, să "mut" drumul unde trebuie el să fie oricum (repet, acest drum nu e asfaltat). Cum pot să bat acel "stâlp semnalizat" pe care mașinile să îl ocolească și să îndrepte traseul, în mod legal?
Ce alte sugestii mai aveți? Vă mulțumesc - Cu stimă Ana F
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 29 Ianuarie 2024
Mergeti la primarie cu o sesizare și ei pot solicita sa se pună obstacole din alea de plastic sa se delimiteze drumul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioritate de dreapta Focus1 Focus1 Sa ne inchipuim o localitate in care exista drumuri asfaltate si ne-asfaltate si o sumedenie de intersectii nedirijate. As dori sa va intreb cum se abordeaza ... (vezi toată discuția)
Trebuie semnalizata o curba (viraj) de 90 grd.? ContSters262329 ContSters262329 Sunt pe un drum cu prioritate, care vireaza stans la stanga (90 grd.) si ma intersectez din fata si din dreapta cu drumuri fara prioritate. sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)
Accident - intersectie nedirijata f_tibor f_tibor Buna ziua, Acum un an am avut parte de un accident. Circuland pe drum European in localitate (comuna) observ in fata mea un auto care circula cu viteza ... (vezi toată discuția)