avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara, am nevoie de o informație și anume, ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara, am nevoie de o informație și anume, ce costuri ...

Bună seara, am nevoie de o informație și anume, ce costuri implică strămutarea unui proces civil? Mulțumiri!
Cel mai recent răspuns: alf & alf , utilizator 23:38, 31 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua ! O taxă de timbru de 100 lei .
acest răspuns util
Bună seara din nou și vă mulțumesc pentru răspunsul rapid!
citisem undeva că dacă se aprobă strămutarea vreunui proces, se pot stabili de către judecătorie, anumite taxe, (uni spun că ar putea fii 1000 sau 2000 de ron)care nu știu exact cum sunt justificate, sau în funcție de ce anume!
acest răspuns util
Informația citita este eronata..Taxa de timbru este cea menționată în răspunsul.anterior.Ce ați citit dvs putea fi un onorariu de avocat pentru o reprezentare fie la sustinera cererii de strămutare fie la noua instanta.O mare parte din populație folosește termeni juridici impropriu ..
Cu respect, vă mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Informația citita este eronata..Taxa de timbru este cea menționată în răspunsul.anterior.Ce ați citit dvs putea fi un onorariu de avocat pentru o reprezentare fie la sustinera cererii de strămutare fie la noua instanta.O mare parte din populație folosește termeni juridici impropriu ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, urmează să facem titlu de proprietate pe casă ... Fereastraalbastra Fereastraalbastra Bună ziua, Urmează să facem titlu de proprietate pe casă și terenul aferent acesteia (în jur de 2400m patrati) prin uzucapiune. Întrebare: La ce ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj 1ecaterina1 1ecaterina1 Buna ziua, Doresc sa stiu ce costuri implica un partaj judiciar. De asemeni daca dupa divort nu se face partajul beneficiezi in continuare de cota parte ce ... (vezi toată discuția)
Pentru o suspendare provizorie mi s-a cerut o taxa de timbru de ... roznovatstefan roznovatstefan Pentru o suspendare provizorie mi sa cerut o taxa de timbru de 1000 ron si cautiune, din motiv ca vream sa nu aman procesul de suspendare nu am contestat ... (vezi toată discuția)