avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Urmează să facem titlu de proprietate pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Urmează să facem titlu de proprietate pe casă ...

Bună ziua,
Urmează să facem titlu de proprietate pe casă și terenul aferent acesteia (în jur de 2400m patrati) prin uzucapiune.
Întrebare: La ce costuri ne putem aștepta pt uzucapiune .

Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:06, 5 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara, uzucapiunea presupune in mod obligatoriu un proces. Veti avea de achitat taxa de timbru in functie de valoarea bunului, onorariu expertiza topografica (intre 2000 lei si 3000 lei) si onorariu avocat, daca veti fi asistat de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere titlu de proprietate emanuelast emanuelast Buna ziua, Am urmatoarea speta: Bunicii mei (parintii tatalui) au cumparat un teren pe care au construit o casa ulterior, inainte de anul 1990 cu o chitanta ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea costyciucu costyciucu buna ziua revin cu intrebarea va rog sa ma ajutati cu catva sfaturi. Langa casa este un teren pe care familia mea la muncit de aprox 50 de ani terenul are ... (vezi toată discuția)
Divort pe cale administrativa ContSters407086 ContSters407086 Buna seara.Cum se procedeaza la divortul pe cale administrativa?Care sunt costurile si ce preupune? La depunerea actelor trebuie sa fie prezenti ambii soti? ... (vezi toată discuția)