avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot deduce chiria spatiului si utilitatile la pfa cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot deduce chiria spatiului si utilitatile la pfa cu punct de lucru?

Buna ziua.Am PFA pe o adresa dar cu punct de lucru mobil.Am inchiriat un alt spatiu pentru activitate.Pot deduce chiria spatiului si utilitatile? Mentionez ca mai sunt si alte firme in spatiu si imi revin la utilitati doar cota parte.Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Priss , utilizator 08:12, 30 Ianuarie 2024
După închirierea, cu contractul trebuie sa mergeți și la registrul comerțului sa va autorizați activitățile cu codul caen corespunzător, pe adresa acelui punct de lucru și va fi o problema căci spuneți de ceva de "mobil".
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu magazin mixt, acte necesare Dani Ela 112 Dani Ela 112 As vrea sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un magazin mixt in zona rurala si nu stiu ce acte imi trebuie si nici cu ce sa incep ... As vrea daca se poate ... (vezi toată discuția)