avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am hot judecatoreasca pentru restituirea de 2900 mp ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am hot judecatoreasca pentru restituirea de 2900 mp teren extravilan ...

am hot judecatoreasca pentru restituirea de 2900 mp teren extravilan din anul 2009 nici pana acum nu am rezolvat cu primaria, mi-au dat un teren pe care l-am refuzat in 2015,apoi primarul mi-a propus sa compensez cu o suprafata de 442 mp intravilan si am acceptat fara alte obligatii din partea primariei.mi s-a facut documentatia am facut tot ce mi s-a cerut adica si expertiza ptr valoarea terenurilor ( asta a cerut comisia judeteana) la cadastru am facut planul de amplasament lucru care m-a costat bani, iar cand dosarul a ajuns la comisia judeteana a fost respins pe motiv ca nu se poate compensa teren intrav ilan cu extravilan. Nu pricep de ce ptr ca nu trebuia sa ma faca sa cheltui multi bani precizez ca ei au cerut sa fac aceste lucruri.cine ma despagubeste de aceasta cheltuiala? nici pana in prezent nu am rezolvat nimic dosarul fiind inapoiat la primarie

Alte discuții în legătură

Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)
Referitor la legea 247/2005 florica72 florica72 Buna seara!!! AS DORI SA IMI RASPUNDETI DACA E POSIBIL, CU PRIVIRE LA UN TEREN INTRAVILAN DE 15000MP PE CARE BUNICII L-AU AVUT IN POSESIE INAINTE DE ... (vezi toată discuția)