avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de anul trecut pana in ce luna pot sa mi-l ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de anul trecut pana in ce luna pot sa mi-l iau ??? ...

Concediul de anul trecut pana in ce luna pot sa mi-l iau ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:39, 30 Ianuarie 2024
Până la 1 iulie 2025.

Codul muncii, art. 146 .
(1) Concediul de odihna se efectueaza in fiecare an.
(2) In cazul in care salariatul, din motive justificate, nu poate efectua, integral sau partial, concediul de odihna anual la care avea dreptul in anul calendaristic respectiv, cu acordul persoanei in cauza, angajatorul este obligat sa acorde concediul de odihna neefectuat intr-o perioada de 18 luni incepand cu anul urmator celui in care s-a nascut dreptul la concediul de odihna anual.
Pana la 01.07.2025, exista obligatia angajatorului de a-l acorda .. dreptul la concediu de odihnă anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renunţări sau limitări

Concediul de odihnă este un drept nepatrimonial și imprescriptibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna Silviagabriela.ghioca@yahoo.com Silviagabriela.ghioca@yahoo.com Buna ziua! Va rog mult, daca se poate, sa ma lamuriti in legatura cu un aspect. Sunt profesor titular. Am revenit in activitate la 1 iulie 2019 din ccc. Din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca concediul de odihna nu a fost uzat pana la sfarsitul ... Crina001 Crina001 Buna ziua, Daca concediul de odihna nu a fost uzat pana la sfarsitul anului si nu au existat motive justificate pentru neuzarea lui poate angajatorul sa ... (vezi toată discuția)
Va salut. aș avea o nelămurire, poate ați trecut prin aceiași ... mroby mroby Va salut. Aș avea o nelămurire, poate ați trecut prin aceiași situație. Sotia mea e însărcinată, urmează să intre în concediu prenatal în luna ... (vezi toată discuția)