avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! cheltuielile de judecata in apel catre un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! cheltuielile de judecata in apel catre un UAT unde ...

Buna ziua! cheltuielile de judecata in apel catre un UAT unde se achita? si daca nu se achita, cine va proceda la executarea silita pentru recuperarea acestor cheltuieli? UAT-ul respectiv? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 11:59, 30 Ianuarie 2024
Cam confuză întrebarea.
Cheltuielile de judecată se achită de persoana care a pierdut procesul definitiv.
Dacă am înțeles bine, trebuie să achitați o sumă de bani la o primărie.
In cererea de chemare în judecată trebuie să aveți trecut inclusiv contul bancar al UAT-ului.
Este preferabil să achitați de bunăvie, decât să acumulați cheltuieli în plus cu executarea silită.
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2024
Darie Tudor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata sflorin_1316 sflorin_1316 Buna ziua! Am pierdut un proces si in hotarare s-a stabilit obligarea la cheltuieli de judecata. 1. Care este perioada legala de plata a cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Restanta la un apartament cu proprietarul decedat geroge geroge familia mea detine un apartement,avem restanta la intretinere ,ce se intimpla daca suntem actionati in judecata ,tinind cont ca tatal meu este decedat si nu ... (vezi toată discuția)
Cont bancar blocat de primarie paula392 paula392 I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata ) ... (vezi toată discuția)