avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despre asociatia de proprietari Bună ziua. Locuiesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despre asociatia de proprietari Bună ziua. Locuiesc într un ...

Despre asociatia de proprietari
Bună ziua.
Locuiesc într un imobil cu 18 apartamente. La parter avem 3 coloane de evacuare a reziduurilor, de 2 ani aproximativ le refuleaza oamenilor în apartamente apa, mizerie etc. Au chemat o firma și au constatat ca din construcție sau alte motive nu mai are panta/inclinatie țeavă și de aceea aceasta se întoarce în apartament.
Soluția oferita de asociație este sa se spargă în apartamente și sz se refacă panta/înclinația.
Întrebarea mea este - la aceste lucrări trebuie sa contribuim toți sau doar cei afectați. Pentru ca lucrarea se face în spațiul privat respectiv apartamente . Și doar doua coloana sunt afectate. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana Deea , utilizator 10:54, 31 Ianuarie 2024
Sunt mai multe de spus in legatura cu problema dvs. Doar o firma/meserias bun, pot sa va de-a solutia ce-a mai buna, insa repartizarea costurilor trebuie facuta la toti proprietarii, proportional cu cota-parte indiviza de proprietate.
Dar daca se constata ca doar cele doua coloane au aceasta problema, se pot face repartizari de costuri, doar proprietarilor deserviti de acele coloane.
Daca blocul ar fi fost in garantie, ati fi putut apela la dezvoltator...
Multumesc frumos
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)
Scurgerea infundata ContSters233635 ContSters233635 ASOCIATIA are drept sa puna sigiliu la apometre sa le citeasca,dau indexsul la ASOCIATIE dar am avut o problema in casa mi sa infundat scurgerea la bucatarie ... (vezi toată discuția)
Reparatii coloana de apa dianacicero dianacicero Buna ziua, Am urmatoarea situatie: vecina de dedesubt vrea sa schimbe coloana de apa verticala, deci cea comuna, la nivelul apartamentului ei si pretinde ca ... (vezi toată discuția)