avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Servicii management si consultanta.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Servicii management si consultanta.

Va rog sa mi comunicati daca negocierea unui contract, semnarea unui contract, negocierea unui taxe de raft in vederea vanzarii produselor in marile lanturi de magazine, intocmirea unor situatii de vanzarii, participarea la negocieri in afara tarii in fabricile producatorului, etc se pot incadra in categoria ,, servicii consultanta si management,,
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:38, 31 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu exceptia semnarii contractului, toate celelalte

CP466884 a scris:

Va rog sa mi comunicati daca negocierea unui contract, semnarea unui contract, negocierea unui taxe de raft in vederea vanzarii produselor in marile lanturi de magazine, intocmirea unor situatii de vanzarii, participarea la negocieri in afara tarii in fabricile producatorului, etc se pot incadra in categoria ,, servicii consultanta si management,,
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este reglementarea care prevede stabilirea unui pret care sa nu fie mai mic decat costurile de productie karina1712 karina1712 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti care este reglementarea care prevede stabilirea unui pret care sa nu fie mai mic decat costurile de productie pentru ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen imi trebuie sa desfasor urmatoarele activitati???? Ionutz203 Ionutz203 :( VA ROG FRUMOS AM NEVOIE URGENT DE UN RASPUNS SIGUR: CE CODURI CAEN IMI TREBUIE SA DESFASOR URMATOARELE ... (vezi toată discuția)
Norme de venit artghift artghift m-am uitat pe lista cu normele de venit si nu gasesc unde se incadreaza caenul 7410 design specializat, propus aici, doresc sa-mi fac II, ca sa pot ... (vezi toată discuția)