Am un credit de nevoi personale la cetelem.Am plătit ratele pana acum dar cu niște pauze de 4-5 luni de zile pt ca am avut probleme cu banii.Si m am trezit cu propire de la executorul judecatoresc.Cetelem s a retras din RO,dar în propire nu este menționat vrun recuperator.Doar executorul judecatoresc.Banii propiti se vor duce in contul executorului.Este normal?iar creditul de nevoie persoanele luat la cetelem este o refinantare de fapt.Pe care am avut o la ing.Adica o suma am primit o eu o suma au plătit cetelem la ing pt a mi achita creditul.Doar ca în contractul cetelem este menționat ca eu am achitat la ing cu banii primiți de la cetelem,când de fapt cetelemul a achitat.Daca fac contestație am sansa la câștig?Multumesc
Buna ziua, trebuie sa fie precizat creditorul in notificarile trimise de executor, nu se poate altfel. Apoi in legatura cu posibilitatea de a formula contestatie la executare, trebuie vazute actele sa vedem daca sunt motive de nelegalitate /netemeinicie a executarii silite. Aveti nevoie de o consultanta juridica in acest sens din prtea unui avoxat insa aveti grija sa nu depasiti termenul de 15 zile de formulare a contestatiei.