avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am un credit de nevoi personale la cetelem.Am plătit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am un credit de nevoi personale la cetelem.Am plătit ratele ...

Am un credit de nevoi personale la cetelem.Am plătit ratele pana acum dar cu niște pauze de 4-5 luni de zile pt ca am avut probleme cu banii.Si m am trezit cu propire de la executorul judecatoresc.Cetelem s a retras din RO,dar în propire nu este menționat vrun recuperator.Doar executorul judecatoresc.Banii propiti se vor duce in contul executorului.Este normal?iar creditul de nevoie persoanele luat la cetelem este o refinantare de fapt.Pe care am avut o la ing.Adica o suma am primit o eu o suma au plătit cetelem la ing pt a mi achita creditul.Doar ca în contractul cetelem este menționat ca eu am achitat la ing cu banii primiți de la cetelem,când de fapt cetelemul a achitat.Daca fac contestație am sansa la câștig?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 00:13, 31 Ianuarie 2024
Buna ziua, trebuie sa fie precizat creditorul in notificarile trimise de executor, nu se poate altfel. Apoi in legatura cu posibilitatea de a formula contestatie la executare, trebuie vazute actele sa vedem daca sunt motive de nelegalitate /netemeinicie a executarii silite. Aveti nevoie de o consultanta juridica in acest sens din prtea unui avoxat insa aveti grija sa nu depasiti termenul de 15 zile de formulare a contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)
Am un credit de nevoi personale la cetelem.m am trezit executat ... Dani1993 Dani1993 Am un credit de nevoi personale la cetelem.M am trezit executat silit.Executarea silita este făcută de un executor judecătoresc privat.Nu înțeleg,el este ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala? Butterfly33 Butterfly33 Buna seara! Am o problema si mi-ar prinde bine ceva sfaturi. Prin 2014 am luat cateva electrocasnice de la Flanco in rate prin Cetelem, in valoare de 4500 de ... (vezi toată discuția)