avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am un credit de nevoi personale la cetelem.M am trezit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am un credit de nevoi personale la cetelem.M am trezit executat ...

Am un credit de nevoi personale la cetelem.M am trezit executat silit.Executarea silita este făcută de un executor judecătoresc privat.Nu înțeleg,el este recuperatorul?cere și cheltuieli de onorariu adăugate la restanta mea.Nu am primit o cesiune de creanță.M am trezit direct cu propirea?este legal?iar sumele propirii se vor duce în contul executorului judecătoresc.Eu ce asigurare am ca banii vor ajunge la creditor adica cetelem?am șanse sa rezolv ceva daca fac contestație la executare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:28, 28 Ianuarie 2024
Șansele le analizează un avocat în funcție de n factori cât de vechi e creditul,când a fost declarat scadent,, în funcție de actele de executare formulate etc.Orice executare silita se face prin executor,nu are un creditor persoana fizica sau juridica astfel de atribuții asa ca din acest punct de vedere situația e clara..
Daca sunteți în termen se poate contesta și scapa de datorie dacă s-a prescris.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un credit de nevoi personale la cetelem.am plătit ratele ... Lara34 Lara34 Am un credit de nevoi personale la cetelem.Am plătit ratele pana acum dar cu niște pauze de 4-5 luni de zile pt ca am avut probleme cu banii.Si m am trezit ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pt credit neplatit biancaclaudia biancaclaudia Buna seara. In 2008 s-a contrctat un credit in franci iar din motive financiare nu s-a mai platit rate din 2010 iar acum fratele meu titular de contract s-a ... (vezi toată discuția)